Paisto- ja lämpömittarit

Paisto- ja lämpömittarit

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
10,50
Cilio maitolämpömittarin avulla saavutat haluamasi lämpötilan maidolle. Mittarilla varmistat onnistumisesi, eikä maito esimerkiksi kuumennu yli kattilasta tai jää liian haaleaksi. Mittari on ruostumatonta terästä.
14,90
Küchenprofin digitaalinen paistomittari on keittiön moniottelija, jonka avulla haasteellisempikin tehtävä sujuu leikiten. Hyödynnä mittaria lihan paistamisessa, sokeriliemen keittämisessä, suklaan temperoinnissa, friteeraamisessa tai grillauksessa. Mitta-asteikko on 0-250 asteeseen, ja mittari hälyttää joko halutun lämpötilan tai paistoajan mukaan. Mittarissa on anturin ja anturijohdon lisäksi radiolähetin, joten voit ottaa vastaanottimen mukaan myös muihin askareisiin. Lähettimen kantosäde on noin 30 metriä. Pakkaus sisältää paristot.
52,00

Tarkka digitaalinen lämpömittari taustavalolla ja ripustuskoukulla. Tämän lämpömittarin avulla seuraat esim. kuumennettavan nesteen lämpötilaa kastikkeiden valmistuksessa, lihan lämpötilan mittauksessa yms.. Mittausasteikko on -40 asteesta +200 asteeseen, mittaustarkkuus 0,1 celciusta. Mittausasteikko vaihdettavissa myös farenheitille. Anturan pituus 11cm, kapenevalla kärjellä. Sisältää nappiparistot 3 x LR4 1,5V.

24,90

Perinteinen metallinen paistomittari, joka mittaa väliltä 0 - 120c astetta. Näytön halkaisija 5cm ja anturin pituus 9cm. Mittarin puhdistus vain liinalla pyyhkimällä.

5,50

Varastossa
voidaan lähettää 3 päivän kuluessa

Digilaatinen paistomittari, jossa metrin pituinen johto.
22,50
9,50